Antena 3 CNN Externe Marea Britanie. Un fost magnat dă poliţia în judecată după ce l-a arestat din greşeală

Marea Britanie. Un fost magnat dă poliţia în judecată după ce l-a arestat din greşeală

Marea Britanie. Un fost magnat dă poliţia în judecată după ce l-a arestat din greşeală
Sursa foto: Foto: theaustralian.com.au
05 Dec 2010   •   14:59

Controversatul om de afaceri Asil Nadir, fost acţionar majoritar al consorţiului Polly Peck, a dat poliţia brtianică în judecată după ce a fost arestat eronat pe motiv că nu a respectat termenii eliberării sale pe cauţiune, impuşi într-un proces de fraudă, informează TheIndependent.com.
   
Renumitul magnat Asil Nadir a înaintat o acţiune împotriva poliţiei britanice, după ce a fost arestat preventiv, sâmbătă, pe motiv că ar fi încălcat termenii eliberării sale pe cauţiune, într-un proces în care este acuzat de devalizarea propriei afaceri.
   
Fostul om de afaceri multimilionar, în vârstă de 69 de ani, care a petrecut ani de zile în nordul Ciprului înainte de revenirea sa în Anglia, unde a şi fost pus sub acuzare pentru devalizarea consorţiului Polly Peck, cu suma de 34 de milioane de lire sterline, a fost arestat şi interogat în legătură cu presupuse încălcări ale ordinelor de restricţie impuse de un judecător la eliberarea sa pe cauţiune, mai notează sursa citată.
   
Industriaşul a fost eliberat de la secţia de poliţie Charing Cros, din Londra, după ce membrii familiei sale au adus imagini video ce dovedeau că acuzaţiile poliţiştilor nu sunt adevărate.
   
Sâmbătă seara, Asil Nadir a declarat, potrivit sursei citate, că poliţia şi-a cerut scuze pentru eroarea produsă.
   

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close