Antena 3 CNN Externe Declarație incredibilă, cu privire la Brexit: Britanicii nu trebuie să se îngrijoreze

Declarație incredibilă, cu privire la Brexit: Britanicii nu trebuie să se îngrijoreze

Declarație incredibilă, cu privire la Brexit: Britanicii nu trebuie să se îngrijoreze
24 Iul 2018   •   08:48

Noul ministru pentru Brexit al Marii Britanii, Dominic Raab, a declarat că ţara trebuie să se pregătească pentru posibilitatea ca negocierile cu Uniunea Europeană referitoare la un nou acord comercial să eşueze, transmite Bloomberg.

”Orice guvern responsabil trebuie să se asigure că avem un plan pentru cazul în care nu vom avea un acord. Dorim cel mai bun acord posibil”, a spus Dominic Raab, care a fost numit ministru pentru Brexit în această lună, la televiziunea BBC.

Britanicii nu trebuie să se îngrijoreze în legătură cu posibilitatea de a nu avea loc un acord, a spus Raab, întrebat care ar fi impactul asupra importurilor, dacă va fi nevoie să se facă stocuri de alimente, dacă avioanele nu vor putea să aterizeze sau dacă britanicilor le va fi respins dreptul de rezidenţă în străinătate, sau străinilor care trăiesc în Marea Britanie.

Raab se aşteaptă ca acordul să fie încheiat, dar a spus că se fac planificări în toate privinţele, guvernul vrând să se asigure că ţara este pregătită pentru lipsa acordului.

×
Subiecte în articol: Marea Britanie Brexit britanici
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close