Antena 3 CNN Externe Mesaj pentru întreaga omenire proiectat pe Marea Piramidă din Giza dedicat luptei împotriva coronavirusului

Mesaj pentru întreaga omenire proiectat pe Marea Piramidă din Giza dedicat luptei împotriva coronavirusului

Marea Piramidă de la Giza a fost luni seară un ecran uriaș de proiecţie pentru mesaje dedicate luptei împotriva noului coronavirus, informează AFP.

Mesaj pentru întreaga omenire proiectat pe Marea Piramidă din Giza dedicat luptei împotriva coronavirusului
31 Mar 2020   •   10:56

Mesajul "Stay home!" este proiectat cu litere verzi pe fond roșu. Este scris în engleză și se adresează populației din țările afectate de coronavirus.

Un al doilea mesaj, proiectat pe Marea Piramidă din Giza, scris tot în engleză "Mulţumim celor care veghează asupra siguranţei noastre" se adresează acelora care se află în linia întâi în  lupta cu COVID-19.

Egiptul a înregistrat oficial 656 de cazuri de COVID-19 şi 41 de decese.

Autoritățile au dat asigurări că se depun eforturi intense pentru salubrizarea şi dezinfectarea tuturor hotelurilor turistice, vaselor, monumentelor, muzeelor, pentru a putea fi gata să primească turiştii după terminarea pandemiei.

Platoul de la Giza este unul dintre unul dintre punctele forte ale turismului egiptean, spectacole de sunet şi lumină fiind organizate în mod regulat aici pentru turişti.
 

×

Rămâi la curent cu ce se întâmplă în lume şi când stai pe Facebook. Urmăreşte pagina Ştiri Externe!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close