Antena 3 CNN Externe Mărturie exclusivă a unei supravieţuitoare din Muntenegru: "Pământul amestecat cu cioburi îmi zgâria faţa. Acum am sentimentul că m-am născut a doua oară"

Mărturie exclusivă a unei supravieţuitoare din Muntenegru: "Pământul amestecat cu cioburi îmi zgâria faţa. Acum am sentimentul că m-am născut a doua oară"

Mărturie exclusivă a unei supravieţuitoare din Muntenegru: "Pământul amestecat cu cioburi îmi zgâria faţa. Acum am sentimentul că m-am născut a doua oară"
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    24 Iun 2013   •   22:23
Update 22.22 - Directorul Antenei 3, Mihai Gâdea, a mers la locul accidentului de la Muntenegru şi la spitalul la care sunt internate victimele. 
 
Mihai Gâdea a stat de vorbă cu una dintre supravieţuitoarele accidentului, iar femeia i-a povestit tot ce şi-a amintit.
 
"Pe noi ne-a aruncat pe geam. (...) Pământul amestecat cu cioburi îmi zgâria faţa. (...) Acum, după ce am supravieţuit accidentului, am sentimentul că m-am născut a doua oară, e un sentiment foarte plăcut", a povestit victima, într-o intervenţie la emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3.
 
Vezi mărturiile exclusive ale victimei, în videoul de mai jos.

 
Cel puţin 18 persoane au murit şi 29 sunt rănite, după ce autocarul în care se aflau, înmatriculat în România, a căzut duminică într-o prăpastie, în Muntenegru.

×
Subiecte în articol: accident in muntenegru accident autocar Muntenegru La Ordinea Zilei cu Dana Grecu si Radu Tudor
Parteneri
Ce faci când expiră cardul de sănătate? Valabilitatea lui a fost prelungită în pandemie
x close