Antena 3 CNN Externe Mărturii cutremurătoare ale tribului izolat din Amazon. "A fost un adevărat masacru. Ne-am îngropat familiile în gropi comune"

Mărturii cutremurătoare ale tribului izolat din Amazon. "A fost un adevărat masacru. Ne-am îngropat familiile în gropi comune"

Mărturii cutremurătoare ale tribului izolat din Amazon. "A fost un adevărat masacru. Ne-am îngropat familiile în gropi comune"
de O.P.    |    05 Aug 2014   •   12:04

Un trib care trăise complet izolat de lume, la graniţa dintre Peru şi Brazilia, a căzut victimă traficanţilor de droguri. Câţiva supravieţuitori au relatat scene îngrozitoare.

Liniştea unui trib izolat din Amazon a fost distrusă recent de bande de traficanţi de droguri, care vor să deţină controlul asupra pădurilor în care locuiau până acum aceşti oameni.

Câţiva tineri care au supraviţuit atacurilor venite din partea traficanţilor au ajuns într-un sat din Brazilia, unde, cu ajutor interpreţilor, au vorbit despre evenimentele cumplite prin care au trecut în ultima perioadă, scrie descopera.ro.

Indienii au povestit cum cei mai mulţi bătrâni din tribul lor au fost împuşcaţi de bărbaţi care „nu erau indieni”. Aceştia au dat apoi foc locuinţelor.

Numărul victimelor este aşa de mare încât nu au putut fi îngropate toate. Membrii tribului au înhumat câte trei morţi într-o singură groapă, dar multe cadavre au rămas afară şi au fost mâncate de vulturi, povestesc supravieţuitorii.

×
Parteneri
Ciclonul care a făcut ravagii în Europa se apropie de România!
x close