Antena 3 CNN Externe Mărturii cutremurătoare din Manila: "Mi-aş fi dorit să mor alături de soţul meu" (VIDEO)

Mărturii cutremurătoare din Manila: "Mi-aş fi dorit să mor alături de soţul meu" (VIDEO)

Mărturii cutremurătoare din Manila: "Mi-aş fi dorit să mor alături de soţul meu" (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Video News
24 Aug 2010   •   21:05

Câţiva dintre oamenii care au scăpat cu viaţă din incidentul de luni le-au povestit jurnaliştilor momentele de groază prin care au trecut. Un bărbat înarmat a luat, luni, 25 de ostatici într-un autocar. Şapte oameni au reuşit să se ferească din calea gloanţelor. Alţi opt oameni nu au avut însă nicio şansă. Atacatorul a fost omorât de poliţişti, în timpul intervenţiei.

Autorităţile filipineze au organizat o ceremonie religioasă la locul în care cei opt oameni au fost ucişi. Supravieţuitorii tragediei au povestit momentele înfiorătoare prin care au trecut:

- "Mi-aş fi dorit să mor alături de soţul meu. Dar m-am gândit la copii şi la faptul că unul dintre noi trebuie să scape cu viaţă ca să aibă grijă de ei. Cine ar fi crezut că o să moară? Îmi lipseşte. Îmi este dor de el!"

- "M-am ascuns sub un scaun. Poliţia a folosit spray cu piper şi a fost dureros pentru toată lumea. Mulţi oameni nu mai puteau respira"

Şi în China a fost ţinută o ceremonie pentru victimele din Filipine. Autorităţile de la Beijing i-au avertizat pe cetăţenii chinezi să nu mai călătorească în Filipine şi i-a rechemat pe cei care erau deja acolo până când incidentul va fi elucidat.

Opt persoane au fost ucise după ce un bărbat înarmat a luat ostatici 24 de oameni într-un autocar în capitala filipineză, Manila. Agresorul era un fost poliţist concediat în urmă cu câţiva ani. Bărbatul declarase că a recurs la un asemenea gest pentru că îşi voia locul de munca înapoi.



Antena 3


×
Parteneri
Imagini spectaculoase în România - Aurora boreală surprinsă în Bacău
x close