Antena 3 CNN Externe Mărturii terifiante din aeroportul Ataturk: "Ne-am ascus în spatele unui ghișeu și l-am urmărit cu privirea. Apoi au fost exploziile"

Mărturii terifiante din aeroportul Ataturk: "Ne-am ascus în spatele unui ghișeu și l-am urmărit cu privirea. Apoi au fost exploziile"

Mărturii terifiante din aeroportul Ataturk: "Ne-am ascus în spatele unui ghișeu și l-am urmărit cu privirea. Apoi au fost exploziile"
29 Iun 2016   •   08:17

Atentatul comis marți seară de trei kamikaze la aeroportul internațional Atatürk din Istanbul s-a soldat cu 36 de morți și 147 de răniți, au informat agențiile turce de presă, citând surse medicale, potrivit Reuters și AFP.

Unul dintre atacatori a "deschis focul la întâmplare" în interiorul terminalului, cu puțin timp înainte se se producă trei explozii, a povestit un martor ocular.

"Am sosit la terminalul de plecări internaționale și l-am văzut pe individ trăgând la întâmplare. Împușca pe oricine se afla în fața lui. Era îmbrăcat în negru. Nu avea mască pe față. Mă aflam la 50 de metri în spatele lui", a spus Paul Roos, 77 de ani, un turist sud-african care dorea să se întoarcă la Cape Town cu soția.

"Ne-am ascuns în spatele unui ghișeu, dar m-am ridicat în picioare și l-am urmărit cu privirea. Două explozii s-au auzit după aceea, una după alta. După care a încetat să tragă", a adăugat martorul ocular.

"S-a întors și a început să se îndrepte spre noi. Avea un pistol în haină. S-a uitat în jur îngrijorat să vadă dacă cineva are gând să îl oprească și apoi a coborât pe scara rulantă. Am auzit alte focuri de armă și o altă explozie, iar după aceea s-a sfârșit", a mai spus Paul Roos.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Istanbul turcia marturii aeroport atentat
Parteneri
Alertă! Drone observate de la Baza Aeriana 57 Mihail Kogălniceanu
x close