Antena 3 CNN Externe Mărturisire șocantă pe patul de moarte: ”Eu l-am ucis pe Elvis Presley”

Mărturisire șocantă pe patul de moarte: ”Eu l-am ucis pe Elvis Presley”

Mărturisire șocantă pe patul de moarte: ”Eu l-am ucis pe Elvis Presley”
Sursa foto: Foto: captura Youtube
09 Aug 2017   •   10:49

George Nichopoulos, medicul lui Elvis Presley a făcut o mărturisire șocantă înainte de a-și da ultima suflare. Doctorul a dezvăluit la 40 de ani de la moartea regretatului star că l-a omorât.

”Eu l-am ucis pe Elvis Presley!” ar fi spus medicul personal al regelui Rock ‘n’ Roll-ului, George Nichopoulos, pe patul de moarte. O sursă apropiată a făcut recent dezvăluirea pentru publicaţia americană “National Enquirer”.

Potrivit Click.ro, doctorul nu ar fi putut să moară, la 88 de ani, până ce nu şi-a recunoscut vina. Întreaga lui viaţă a fost urmărit de faptul că a cauzat moartea lui  Presley, la numai 42 de ani. 

După decesul lui Elvis, medicul a negat cu tărie că i-ar fi prescris medicamentele ucigaşe. A susţinut mereu că îi dădea numai vitamine. Însă pur şi simplu nu a putut muri până ce nu a spus adevărul. Presley a fost găsit fără suflare la 16 august 1977, în reşedinţa lui din Graceland. La autopsie, s-au găsit 14 substanţe interzise în corpul său, între care se numărau codeină, morfină, valium, nembutal, butabarbital. Acestea proveneau de la medicamentele pe care Nichopoulos i le administra. 10.000 de pastile ucigaşe i-a dat lui Elvis pe parcursul unui an, înainte să moară. Doctorul îi administra tot felul de calmante, somnifere, medicamente pentru hipertensiune, intestin iritabil, dureri reumatice, glaucom şi constipaţie. 

Nichopoulos a vândut în secret stocul mare de medicamente pe care le avea pregătite pentru celebrul lui pacient, însă nu a mai apucat să i le dea. Nu a putut să scape însă niciodată de mustrările de conştiinţă care l-au măcinat până în ultima clipă.

×
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close