Antena 3 CNN Externe Mărturisirea lui Hillary Clinton, după ce a pierdut alegerile prezidențiale: "Am avut momente când nu voiam să ies din casă"

Mărturisirea lui Hillary Clinton, după ce a pierdut alegerile prezidențiale: "Am avut momente când nu voiam să ies din casă"

Mărturisirea lui Hillary Clinton, după ce a pierdut alegerile prezidențiale: "Am avut momente când nu voiam să ies din casă"
17 Noi 2016   •   08:17

Fosta candidată democrată la Casa Albă, Hillary Clinton, a mărturisit miercuri că, de când a pierdut alegerile marţea trecută în faţa republicanului Donald Trump, a trăit momente în care nu a vrut să iasă din casă, transmite EFE.

"Am avut unele momente în timpul acestei săptămâni în care tot ceea ce doream era să mă ghemuiesc cu o carte bună sau câinii noştri şi să nu ies din casă", a recunoscut aceasta, într-un discurs la Washington, în prima sa apariţie publică de când şi-a recunoscut înfrângerea în alegeri.

Clinton a participat la gala Children's Defense Fund iar în discursul său de circa 20 de minute fosta candidată democrată a făcut un apel la simpatizanţii săi "să creadă în ţară", "să lupte pentru valorile" lor şi "niciodată, niciodată să nu renunţe".

"Ştiu că mulţi dintre voi sunteţi foarte decepţionaţi de rezultatul alegerilor. Eu sunt de asemenea, mai mult decât o pot exprima", a afirmat fosta Primă Doamnă.

"Dar campania noastră nu a fost vreodată despre o persoană sau despre unele alegeri, a fost despre ţara pe care o iubim şi despre a construi Statele Unite cu speranţă, incluzive şi cu o inimă mare", a subliniat Hillary Clinton.

De aceea, Clinton a cerut simpatizanţilor săi să "rămână angajaţi pe toate nivelurile" pentru "a depăşi" preşedinţia lui Trump.

"Avem nevoie de voi, Statele Unite au nevoie. Energia voastră, ambiţia voastră, talentul vostru. (...) Ştiu că nu e uşor, ştiu că în ultima săptămână oamenii s-au întrebat dacă SUA sunt ţara care ne gândeam că este. (...) Dar credeţi ceea ce vă spun, ţara o merită, copiii noştri o merită", a adăugat ea.

Clinton a pierdut marţea trecută contra tuturor previziunilor alegerile prezidenţiale americane în faţa lui Trump, care s-a impus cu 306 electori la 232 în ciuda faptului că democrata l-a depăşit la votul popular.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close