Antena 3 CNN Externe "Mărul STRICAT". Ce se întâmplă de fapt în spatele cortinei, la Apple: "A fost un coşmar să lucrez acolo"

"Mărul STRICAT". Ce se întâmplă de fapt în spatele cortinei, la Apple: "A fost un coşmar să lucrez acolo"

"Mărul STRICAT". Ce se întâmplă de fapt în spatele cortinei, la Apple: "A fost un coşmar să lucrez acolo"
de O.P.    |    12 Feb 2014   •   12:44

Jordan Price, mobile designer la Apple, şi-a dat demisia, dar a vrut să o facă într-un mod zgomotos. A scris pe blogul său despre toate experienţele de coşmar pe care le-a înfruntat la Apple.



"Programul era infernal. Veneai dimineaţa, iar până noaptea nu puteai pleca. Viaţa mea de familie a avut foarte mult de suferit - nu îmi mai vedeam fiica cu săptămânile. În plus, şeful meu direct ţipa şi ne jignea în mod frecvent şi fără niciun motiv. A venit la mine şi mi-a spus că nu îmi va mai fi prelungit contractul de muncă dacă nu îndeplinesc anumite taskuri.

Şedinteţe erau interminabile şi ne întrerupeau din muncă, iar dacă le dădeai sugestii şefilor erai privit şi luat peste picior. Mă simţeam ca un adolescent care era la primul lui job, nu ca un om cu foarte mulţi ani de experienţă în spate.

Am fost în al 9-lea cer când am aflat că voi lucra la Apple, dar acum lucrurile s-au schimbat radical. Mărul a putrezit", spune Jordan Price.



×
Subiecte în articol: Apple
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close