Antena 3 CNN Externe Masacru în numele religiei. Înainte de a fi împuşcate, victimele erau întrebate ce religie au

Masacru în numele religiei. Înainte de a fi împuşcate, victimele erau întrebate ce religie au

Masacru în numele religiei. Înainte de a fi împuşcate, victimele erau întrebate ce religie au
02 Oct 2015   •   08:50

A fost masacru într-un campus universitar din statul american Oregon. Cel puţin nouă oameni au murit, iar alţi şapte au fost răniţi, după ce un bărbat înarmat până în dinţi a deschis focul în mai multe clădiri din campus. Mai mulţi martori spun că, înainte de a fi împuşcate, victimele erau întrebate ce religie au. Barack Obama a transmis într-o declaraţie emoţionantă condoleanţe familiilor şi a spus că legile armelor trebuie schimbate.  

 
Teroarea s-a dezlănţuit în campusul unui colegiu din statul Oregon, cu puţin timp înainte de ora prânzului. Potrivit martorilor, atacatorul ar fi mers din clădire în clădire şi a golit mai multe încărcătoare. Unii dintre studenţi au sunat imediat la poliţie. 
 
Imediat la faţa locului au ajuns numeroşi medici, mai multe echipaje ale poliţiei. Campusul a fost închis, iar părinţii au venit într-un suflet să-şi ia copii acasă.
 
La câteva ore de la producerea masacrului dintr-un campus universitar din Oregon, preşedintele american a transmis condoleanţe familiilor.
 
Barack Obama a mai spus în declaraţia sa că legile care permit deţinerea de arme trebuie schimbate.
 

×
Subiecte în articol: Barack Obama masacru
Parteneri
Imagini spectaculoase în România - Aurora boreală surprinsă în Bacău
x close