Antena 3 CNN Externe Masacru la un salon de coafură din California. Opt oameni au fost ucişi

Masacru la un salon de coafură din California. Opt oameni au fost ucişi

Masacru la un salon de coafură din California. Opt oameni au fost ucişi
Sursa foto: Foto: Agerpres
13 Oct 2011   •   08:13

Un salon de coafură din California a devenit pe neaşteptate scena unui masacru. Opt persoane au fost ucise, iar una este în stare critică după ce un individ a deschis focul, într-un moment în care salonul era plin de clienţi.

Salonul de coafură atacat se află într-un orăşel de pe malul oceanului, locuit mai mult de pensionari şi de personalul unei baze militare. Dezlănţuirea bruscă de violenţă i-a surprins chiar şi pe poliţişti.

După descrierea unui martor, poliţiştii au luat urma agresorului, care părăsise locul crimei într-o camionetă. El a fost oprit pe o stradă din apropiere şi s-a predat fără niciun incident, spunându-le poliţiştilor că are mai multe arme asupra sa.

Anchetatorii nu au stabilit încă desfăşurarea evenimentelor şi nici mobilul presupusului ucigaş. O lucrătoare a salonului, care, din fericire pentru ea, nu era de serviciu, spune că bărbatul era soţul unei colege. Ea adaugă că, după ce agresorul a deschis focul, oamenii au încercat să se refugieze în alte încăperi, dar nu toţi au reuşit.

 


×
Subiecte în articol: california masacru morti atac
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close