Antena 3 CNN Externe Masacru pe insula Jersey. Un bărbat şi-a ucis copiii şi fosta soţie cu cuţitul, afectat de divorţ

Masacru pe insula Jersey. Un bărbat şi-a ucis copiii şi fosta soţie cu cuţitul, afectat de divorţ

Masacru pe insula Jersey. Un bărbat şi-a ucis copiii şi fosta soţie cu cuţitul, afectat de divorţ
Sursa foto: Foto: timesonline.com
de M.Z.    |    16 Aug 2011   •   10:39

O crimă de un sadism greu de imaginat a spulberat liniştea insulei Jersey, un teritoriu britanic din Canalul Mânecii. Şase persoane, între care trei copii, au fost ucise cu sălbăticie. Masacrul a avut loc într-un apartament din capitala insulei Jersey, Saint Hélier. Criminalul, un imigrant polonez de 30 de ani, a fost reţinut de poliţie, după ce a încercat să se sinucidă.

Printre victime se numără fosta soţie a criminalului, cei doi copii ai lor şi tatăl femeii, cu toţii cetăţeni polonezi. O prietenă a femeii şi copilul ei au fost, de asemenea, ucişi.

"Când am văzut că tipul începe să lovească femeia, atunci am alergat spre el. Dar, pe măsură ce ne apropiam, ne-am dat seama că tipul avea un cuţit şi că nu doar lovea femeia, ci o înjunghia", a declarat Bryan Oges, unul dintre martorii la tragedie.

Insula Jersey, care nu face parte oficial din Marea Britanie, este cunoscută mai ales ca un "paradis fiscal". Crimele şi delictele violente de orice fel sunt extrem de rare, aşa că masacrul i-a şocat şi pe poliţişti.

Vecinii povestesc că ucigaşul era foarte afectat de divorţ, se certa des cu fosta soţie şi încercase deja să se sinucidă luna trecută, dar fără să atace şi alte persoane.

×
Subiecte în articol: criminal morti masacru copii divort
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close