Antena 3 Externe Măsură RADICALĂ a britanicilor împotriva ţiganilor români. Cetăţenii patrulează noaptea pe străzi pentru a-i surprinde pe "musafirii nepoftiţi"

Măsură RADICALĂ a britanicilor împotriva ţiganilor români. Cetăţenii patrulează noaptea pe străzi pentru a-i surprinde pe "musafirii nepoftiţi"

de O.P.    |    14 Noi 2013   •   06:50
Măsură RADICALĂ a britanicilor împotriva ţiganilor români. Cetăţenii patrulează noaptea pe străzi pentru a-i surprinde pe "musafirii nepoftiţi"

Romii au băgat panica atât de tare în britanici încât localnicii pleacă în patrule pentru a îi surprinde pe "musafirii nedoriţi" perturbând liniştea în comunităţi.

Romii fac scandal şi aruncă gunoaie pe străzi după lăsarea serii, susţin britanicii, care spun că aceasta este firea lor, pentru că aceste lucruri fac parte din moştenirea lor culturală.

Văzând că oficialii nu fac nimic pentru a îi apăra de romi, localnicii au decis să ia dreptatea în propriile mâini. Tocmai de aceea ies în număr mare pe străzi ca să îi pozeze sau să îi filmeze pe romii scandalagii, iar apoi să arate lumii întregi faptele surprinse.

În plus, membrii unei asociaţii locale de pakistanezi oferă cursuri gratuite romilor despre cum ar trebui să se poarte în Marea Britanie.

×
Subiecte în articol: imigranti romani marea britanie

Rămâi la curent cu ce se întâmplă în lume şi când stai pe Facebook. Urmăreşte pagina Ştiri Externe!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close