Antena 3 Externe Măsurile luate de autoritățile din New York pentru prevenirea atacurilor teroriste

Măsurile luate de autoritățile din New York pentru prevenirea atacurilor teroriste

03 Ian 2018   •   11:06
Măsurile luate de autoritățile din New York pentru prevenirea atacurilor teroriste
Sursa foto: foto: Pexels

Aproximativ 50 de milioane de dolari vor investi autoritățile pentru a-i proteja pe locuitori de atacurile teroriste. Vor fi instalați 1.500 de stâlpi metalici în cele mai populate zone ale orașului. 

Scopul lor este să blocheze pătrunderea autoturismelor în spațiile respective. Anul trecut au avut loc două atentate în care au fost folosite vehicule. În urma primului atentat, o femeie a murit și alte 22 de persoane au fost rănite, iar după al doilea atentat s-au stins din viață opt oameni și au fost răniți alți zece. 

„Vreau să vă spun că, atunci când cineva intră cu maşina într-un grup de pietoni nevinovaţi, are loc cel mai ticălos tip de atac. Ştim că sunt undeva unii care vor să ne facă rău şi ne vom proteja de asta. Vrem să fim siguri că în unele dintre cele mai circulate zone, aceşti bolarzi vă vor proteja de atacuri şi de tragedii”, a declarat Bill de Blasio, primarul New Yorkului, potrivit nytimes. 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close