Antena 3 CNN Externe Matt Damon: L-aş săruta pe gură pe George W. Bush

Matt Damon: L-aş săruta pe gură pe George W. Bush

Matt Damon: L-aş săruta pe gură pe George W. Bush
Sursa foto: Foto: realbollywood.com
22 Apr 2012   •   19:45


Îndrăgitul actor american Matt Damon a declarat că l-ar săruta pe George W. Bush pe gură dacă ar avea ocazia: "L-aş săruta pe gură pentru ceea ce a făcut cu PEPFAR", a declarat actorul într-un interviu, informează New York Daily News, sursă preluată de Mediafax.

PEPFAR (President's Emergency Plan for AIDS Relief) este o iniţiativă a guvernului american pentru salvarea vieţilor celor care suferă de SIDA în întreaga lume, existând o puternică implicare pentru ajutorul bolnavilor din Africa.

Actorul a precizat totusi că sărutul nu ar fi unul asemănător cu cel acordat unei femei: "Ar dura trei secunde" a explicat acesta.

Actorul consideră că eforturile pe care George W. Bush le face pentru bolnavii de SIDA ar trebui să fie un exemplu pentru administraţia Obama în ceea ce priveşte lipsa accesului la apă curată pe întreaga planetă.

Matt Damon este cofondatorul unei organizaţii neguvernamentale care creează strategii pentru ajutorarea comunităţilor din ţările în curs de dezvoltare să aibă acces la apă potabilă. 884 de milioane de oameni nu au acces la apă potabilă, iar 3,575 milioane mor în fiecare an din cauza bolilor provocate de lipsa apei, iar actorul încearcă să tragă un semnal de alarmă, folosindu-şi popularitatea pentru a aduce în prim plan această realitate dură.



×
Subiecte în articol: George W. Bush africa Obama
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close