Antena 3 CNN Externe McCain l-a comparat pe Obama cu liderii socialişti europeni

McCain l-a comparat pe Obama cu liderii socialişti europeni

McCain l-a comparat pe Obama cu liderii socialişti europeni
19 Oct 2008   •   13:23

Candidatul republican la preşedinţia Statelor Unite, John McCain, l-a comparat pe Barack Obama cu liderii socialişti europeni. El a spus că rivalul său politic intenţionează să mărească taxele pentru cei înstăriţi ca să dea bani săracilor. McCain încearcă astfel să recupereze avantajul pe care şi l-a creat Obama prin discursurile pe teme economice. ?Planul de taxe al lui Obama intenţionează să transforme Fiscul într-o agenţie de întrajutorare?, a spus McCain într-un interviu acordat unui post de radio.
?Cel puţin liderii de orientare socialistă din Europa, care îl admiră atât de tare pe contracandidatul meu, sunt sinceri în ceea ce priveşte obiectivele pe care le au. Ei folosesc cifre reale şi un limbaj direct. Ar trebui să cerem măcar tot atâta sinceritate şi din partea senatorului Obama?, a adăugat McCain. În discursul său, republicanul a făcut referire la promisiunea lui Obama de a reduce taxele pentru familiile al căror venit anual este sub 250.000 de dolari.
Cu doar două săptămâni înaintea alegerilor prezidenţiale din SUA, Obama conduce în sondajele de opinie efectuate la nivel naţional.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: John McCain Barack Obama
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close