Antena 3 CNN Externe Dar din dar se face Rai: Și-a scos la vânzare medalia de argint câștigată la olimpiadă, pentru a ajuta un bebeluș ce avea nevoie de operație la inimă

Dar din dar se face Rai: Și-a scos la vânzare medalia de argint câștigată la olimpiadă, pentru a ajuta un bebeluș ce avea nevoie de operație la inimă

Aruncătoarea cu sulița, Maria Andrejczyk, a scos la licitație medalia de argint câștigată la Jocurile Olimpice de la Tokyo pentru a strânge banii necesari operației pe inimă a unui bebeluș de 8 luni, Pole Miloszek.

Dar din dar se face Rai: Și-a scos la vânzare medalia de argint câștigată la olimpiadă, pentru a ajuta un bebeluș ce avea nevoie de operație la inimă
Sursa foto: Facebook/ Athletics Weekly
de Alexandra Ionescu    |    18 Aug 2021   •   17:33

Andrejczyk a rata medalia la olimpiada de la Rio din 2016, cu doar 2 centimetri. 

A suferit de o rană la umăr în 2017, iar în 2018 a fost diagnosticată cu cancer osos.

După recuperare, a câștigat prima ei medalie olimpică la Tokyo. După ce visul de o viață, de a fi medaliată olimpică, i s-a împlinit, Andrejczyk a vrut să ajute un străin.

Și întîmplarea face că a dat peste cazul micuțului Miloszek pe pagina ei de Facebook. 

Acesta avea nevoie urgentă de o operație la inimă, fiind în stare critică. Viața lui depindea de 1.5 milioane de zloți polonezi.

 Andrejczyk a sperat că va putea strânge suma necesară, scoțându-și medalia la licitație.

”Miloszek are o problemă gravă la inimă. Are nevoie de operație.

A făcut rost de o parte din bani de la Kubus, un alt micuț care a pierdut lupta, dar ar cărui părinți au decis să doneze fondurile strânse în numele lui. Și eu, la fel, vreau să ajut.

Pentru el scot la licitație medalia mea de argint câștigată la olimpiadă”, a scris sportiva pe pagina de Facebook.

Magazinul Żabka a câștigat licitația. 

Dar lucrurile au luat o întorsătură surprinzătoare. Lanțul de supermarketuri Żabka i-a oferit sportivei medalia înapoi, și a donat întreaga sumă de bani pentru ca micuțul să poată avea o nouă șansă la viață.

 

×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close