Antena 3 CNN Externe Un medic s-a dat preşedintele Italiei şi a aranjat un interviu de angajare

Un medic s-a dat preşedintele Italiei şi a aranjat un interviu de angajare

Caz incredibil în Italia. Un medic a sunat la un spital de top din Roma, s-a recomandat ca fiind președintele Italiei şi a cerut conducerii să-i angajeze nepotul pentru un post de medic. Apoi s-a prezentat chiar el la interviul aranjat.

Un medic s-a dat preşedintele Italiei şi a aranjat un interviu de angajare
Sursa foto: Gettyimages | Tatami_Skanks
de Naty Badea    |    Ioana Mircea    |    23 Feb 2023   •   15:42

"Alo! Bună ziua! Sunt Sergio Matarela, preşedintele Italiei." Astfel a început înșelătoria pusă la punct de un medic urolog italian în vârstă de 56 de ani pentru a obține un post la cel mai prestigios spital din Roma.

Bărbatul a sunat la spitalul respectiv şi s-a dat drept președintele Italiei. Acesta a spus că vrea să îşi angajeze nepotul la spitalul din Roma. Directorul spitalului a fost destul de suspicios şi a cerut să îi trimită un CV. Acesta era unul impresionant cu foarte multe realizări profesionale şi academice. Ulterior directorul a cerut o întrevedere.

Medicul s-a dus la întâlnirea stabilită, ba mai mult de atât, a prezentat şi o hârtie oficială ca şi cum ar fi venit din partea președinției, cu antetul președinției Italiei, şi chiar cu semnătura falsificată a președintelui țarii.

Citeşte şi: O fetiță româncă a fost bătută de colegele din Italia, după ce i-a scris unui băiat. Fata a fost dusă de urgență la spital

Atunci, directorul spitalului şi-a dat seama că ceva nu este în regulă, aşa că a sunat personal la președinția Italiei pentru a înțelege care este situația reală şi dacă într-adevăr Sergio Matarela a sunat la spital. Evident că adevărul a ieşit la iveală. iar în acest moment, doctorul este anchetat pentru înșelătorie.

×
Subiecte în articol: Italia
Parteneri
Trandafir, bărbatul deghizat în femeie care a făcut ravagii în România
x close