Antena 3 CNN Externe Medicament care vindecă gripa nouă în 3 zile, lansat în China

Medicament care vindecă gripa nouă în 3 zile, lansat în China

Medicament care vindecă gripa nouă în 3 zile, lansat în China
Sursa foto: medicament
03 Noi 2009   •   16:43

Un medicament care ar putea vindeca gripa nouă în numai trei zile a apărut pe piaţa din China. Producătorul medicamentului susţine că acesta dă rezultate extraordinare, mai ales în cazul copiilor.

Un reprezentant al Biroului de Medicină Tradiţională din Beijing susţine că în cazurile mai severe, bolnavii vor avea nevoie de două doze din medicament. Oficialul a mai spus că medicamentul îi va vindeca pe cei infectaţi cu virusul AH1N1 în cel mult trei zile, informează Novinite.

"Medicamentul chinezesc nu are efecte secundare. "No 2 Cold Medicine" este o reactualizare a unor foste medicamente antivirale'', a adăugat oficialul chinez.

Reprezentanţii Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii au declarat că nu au auzit de acest medicament tradiţional chinezesc. Potrivit OMS, singurele medicamente antivirale recomandate şi aprobate pentru tratamentul gripei AH1N1 sunt Tamiflu şi Relenza.

Autorităţile chineze au depistat, până în prezent,50.000 de cazuri de gripă nouă. Şapte chinezi infectaţi cu AH1N1 au murit. China a fost prima ţară care a finalizat testele pentru un vaccin împotriva gripei porcine, iar campania de vaccinare a început în luna septembrie.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: China medicament gripa porcina
Parteneri
Primele imagini cu băiețelul din Gorj vândut de părinți în Germania
x close