Antena 3 CNN Externe Medici din Wuhan în stare critică din cauza coronavirus, s-au trezit cu pielea total închisă la culoare

Medici din Wuhan în stare critică din cauza coronavirus, s-au trezit cu pielea total închisă la culoare

Doi medici din Wuhan, aflați în stare critică din cauza COVID-19, s-au trezit cu pielea închisă la culoare după ce au fost readuși din pragul morții.

Medici din Wuhan în stare critică din cauza coronavirus, s-au trezit cu pielea total închisă la culoare
Sursa foto: Antena 3
21 Apr 2020   •   13:08

Dr Yi Fan și Dr. Hu Weifeng, amândoi 42 de ani, s-au infectat cu coronavirus în timp ce tratau pacienții la spitalul central Wuhan în ianuarie.

Culoarea lor anormală a pielii este cauzată de dezechilibrele hormonale după ce ficatul lor a fost deteriorat de virus, a spus medicul lor mass-media chineză, spune Daily Mail.

Cei doi medici au fost amândoi diagnosticați pe 18 ianuarie. Au fost duși mai întâi la Spitalul Pulmonar Wuhan și apoi transferați la aripa Zhongfa Xincheng a Spitalului Tongji, potrivit televiziunii CCTV.

Dar schimbarea culorii pielii se datorează unui tratament pe care chinezii nu au vrut să-l dezvăluie. Acesta ar fi cauzat daune ficatului, însă medicii chinezi cred că
acesta va fi recuperat în perioada următoare. Acum cei doi medici încep să-şi revină, pot să vorbească din nou şi şă şi meargă, dar cu dificultate.

Imaginile, aici.

×
Subiecte în articol: Wuhan coronavirus
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close