Antena 3 CNN Externe "Medicii mi-au spus că am fost însărcinată cu o fantomă". Citeşte povestea şocantă a unei tinere

"Medicii mi-au spus că am fost însărcinată cu o fantomă". Citeşte povestea şocantă a unei tinere

"Medicii mi-au spus că am fost însărcinată cu o fantomă". Citeşte povestea şocantă a unei tinere
Sursa foto: Foto: mydailyroadtrip.files.wordpress.com
de S.T.    |    18 Feb 2013   •   23:35

Layane Santos, o tânără de 19 ani din Brazilia, susţine că în a 38-a săptămână a sarcinii, din cauza unor dureri abdominale puternice, s-a prezentat de urgenţă la o maternitate din Sao Paulo.

Femeia a primit tratamentul potrivit pe tot parcursul sarcinii, iar în fişa ei erau trecute dimensiunile fătului şi ritmul cardiac. În ultima săptămână de sarcină, Layane a aflat printr-o ecografie că are o fetiţă, scrie Daily Mail.

În ziua când Layane Santos a crezut că sarcina se apropie de final, medicii i-au făcut o altă ecografie şi au internat-o în spital: “Obstetricianul a diagnosticat-o cu separare prematură a placentei, iar pacienta a fost transferată imediat în sala de operaţii”, se mai precizează în fişă.

Doctorii au declarat că nu au găsit niciun copil în pântecul femeii şi consideră că sarcina acesteia este una ''psihologică''.

Medicii m-au chemat în timpul operaţiei de cezariană şi mi-au arătat că în abdomenul soţiei mele nu era niciun copil. Mi-au spus că sarcina a fost psihologică”, povesteşte soţul Layanei.



Tânăra a spus că a dormit după ce medicii i-au administrat un anestezic şi s-a trezit după câteva ore, iar medicii i-au dat vestea.

Nu pot să înţeleg cum am intrat în spital cu un copil în burtă şi am ieşit fără el în braţe. Nu pot să cred că un copil care avea câteva kilograme, aşa cum s-a văzut la ecografie, a dispărut. Medicii mi-au spus că am fost însărcinată cu o fantomă. Cred, de fapt, că mi-au furat copilul, ori acesta a murit în timpul naşterii, iar medicii nu vor să spună”, a spus tânăra.

Potrivit Daily Mail, sarcina psihologică apare la femeile care îşi doresc cu disperare un copil, aceste femei au toate simptomele unei gravide, însă ecografia demonstrează că nu există un făt.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close