Antena 3 CNN Externe Medicii şi-au plecat capetele, în semn de recunoştinţă. Cazul CUTREMURĂTOR care spune ce înseamnă dragostea adevărată

Medicii şi-au plecat capetele, în semn de recunoştinţă. Cazul CUTREMURĂTOR care spune ce înseamnă dragostea adevărată

Medicii şi-au plecat capetele, în semn de recunoştinţă. Cazul CUTREMURĂTOR care spune ce înseamnă dragostea adevărată
de O.P.    |    08 Apr 2014   •   12:20

La vârsta la care copiii se bucură de copilărie, de ghiduşiile unei vieţi fără griji, familia lui Chen a primit o veste cutremurătoare. Fiul lor, de numai 7 ani a fost diagnosticat cu cancer.

Avea o tumoră malignă pe creier, care era inoperabilă şi care îi semnase sentinţa la moarte.

Şi pentru că asta nu părea destul de greu, familia lui Chen a mai primit o lovitură. Mama băieţelului a fost diagnosticată cu o boală gravă de rinichi.

Deşi amândoi s-au luptat cu boala vreme de câţiva ani, micuţul şi-a dat seama că o să moară aşa că le-a spus medicilor să îi ofere rinichii săi mamei, pentru ca măcar ea să fie salvată.

Zhou Lu nici nu a vrut să audă de aşa ceva, dar Chen a chemat-o lângă patul lui şi i-a spus: "Mămica mea, dacă accepţi rinichii mei, atunci vei şti că o parte din mine va trăi în interiorul tău".

Într-un final, femeia a acceptat, iar în momentul în care Chen a încuviinţat ca viaţa lui să fie predată în mâna medicilor, aceştia şi-au plecat capetele, în semn de recunoştinţă, pentru gestul extraordinar pe care băieţelul l-a făcut.



×
Subiecte în articol: boli cancer
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close