x close

Medvedev face loc pentru venirea lui Putin la putere, dar neagă că alegerile ar fi deja stabilite

de N.B.    |    30 Sep 2011   •   20:25
Medvedev face loc pentru venirea lui Putin la putere, dar neagă că alegerile ar fi deja stabilite 414 Foto: INTACT Images/EPA

Preşedintele rus Dmitri Medvedev a declarat, vineri, că nu este posibilă o confruntare între el şi actualul prim ministru, candidat la preşedinţie, Vladimir Putin, informează Ria Novosti.

În cadrul unei întâlniri cu trei reprezenanţi ai principalelor posturi publice de televiziune, Medvedev a infirmat aşteptările analiştilor politici sau previziunile adversarilor politici, care anunţau o confruntare directă între fostul şi actualul preşedinte al Rusiei.

Medvedev a pus capăt speculaţiilor conform cărora ar putea candida pentru un nou mandat la Kremlin, când a cerut delegaţiilor din partidul Rusia Unită să îl susţină pe Vladimir Putin în campania sa pentru alegerile de anul viitor.

Preşedintele rus, a dezminţit, de asemenea că rezultatul următoarelor alegeri din Rusia va fi hotărât dinainte, scrie AFP.

"Lăsaţi poporul să hotărască pentru cine va vota. Să-l lăsăm să hotărască dacă va susţine cutare sau cutare forţă politică sau nu", a spus preşedintele Rusiei.

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati