Antena 3 CNN Externe Omul lui Putin amenință: ”Cine a spus că în 2 ani Ucraina va exista pe hartă?”

Omul lui Putin amenință: ”Cine a spus că în 2 ani Ucraina va exista pe hartă?”

Şeful adjunct al Consiliului de Securitate al Federaţiei Ruse, Dmitri Medvedev, a pus sub semnul întrebării existenţa în viitor a Ucrainei, împotriva căreia Rusia poartă război.

Omul lui Putin amenință: ”Cine a spus că în 2 ani Ucraina va exista pe hartă?”
Sursa foto: hepta
de Alexandra Ionescu    |    15 Iun 2022   •   16:36

„Am văzut un mesaj că Ucraina, sub Lend-Lease, dorește să primească GNL (gaz natural lichefiat - n.red.) de la proprietarii săi de peste mări cu plata pentru livrarea în 2 ani. În caz contrar, va îngheța pur și simplu iarna viitoare.

Doar o întrebare. Și cine a spus că în doi ani Ucraina chiar va exista pe harta lumii? 

Deși americanilor nu le mai pasă - au investit atât de mult în proiectul anti-Rusia încât totul în rest nu este nimic pentru ei.

Astfel, Dmitri Medvedev a recunoscut că scopul Rusiei este distrugerea Ucrainei, că motivul războiului nu este în locuitorii din Donbass, nici în amenințarea din partea NATO și cu atât mai mult nu în „laboratoarele biologice” imaginare și „dezvoltări nucleare”.

Rusia a purtat un război hibrid împotriva Ucrainei timp de 8 ani, ocupând peninsula Crimeea și o parte din estul Ucrainei în 2014, iar pe 24 februarie 2022, a lansat o invazie deschisă la scară largă a Ucrainei. 

Vladimir Putin și propagandiștii săi numesc războiul o „operație militară specială”. 

Kremlinul a spus că nu plănuiește un război, că nu caută să schimbe puterea în Ucraina și că scopul său a fost să protejeze sau așa-numita „eliberare” a Donbass-ului de autoritățile legitime.

Scopul imediat al armatei ruse, după cum se pare, este să controleze regiunile de est și de sud ale Ucrainei, astfel încât Crimeea ocupată să primească apă de pe continent și să aibă o rută terestră către Federația Rusă .

×
Subiecte în articol: Rusia Război Ucraina Dimitri Medvedev
Parteneri
Zeci de magistrați au picat testul psihologic
x close