Antena 3 CNN Externe Meghan Markle i-ar fi cerut Regelui Charles o întâlnire între patru ochi: "Ar fi o oportunitate pentru a îndrepta lucrurile"

Meghan Markle i-ar fi cerut Regelui Charles o întâlnire între patru ochi: "Ar fi o oportunitate pentru a îndrepta lucrurile"

Meghan Markle i-a trimis o scrisoare Regelui Charles, după înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a, anunță presa străină.

Meghan Markle i-ar fi cerut Regelui Charles o întâlnire între patru ochi: "Ar fi o oportunitate pentru a îndrepta lucrurile"
Sursa foto: Hepta/ Alpha Press
de Mia Lungu    |    21 Sep 2022   •   10:22

Meghan Markle i-ar fi trimis Regelui Charles o scrisoare în care i-ar fi cerut să aibă o întâlnire între patru ochi, potrivit unui corespondent NBC, citat de Daily Mail, care spune că știe acest lucru "din surse sigure". 

"Exact, Meghan față în față cu Regele Charles. Ați auzit corect. Este o mișcare foarte îndrăzneață din partea lui Meghan", a mai spus acesta.

Potrivit jurnalistului NBC, "ar fi o oportunitate pentru a îndrepta lucrurile și de a explica care sunt motivele din spatele faptelor lor din ultimii doi ani!"

Prințul Harry și Meghan Markle - renunțarea la statutul de membri ai Casei Regale și plecarea în SUA

Ultimul mare scandal îndurat de Regina Elisabeta l-a avut ca protagonist pe nepotul ei preferat, Prinţul Harry. Scandalul a explodat când el şi Meghan Markle au anunțat că renunță la statutul de membri ai Casei Regale și se mută în Statele Unite.

Într-un interviu acordat celebrei Oprah Winfrey cei doi au dat detalii despre motivele care i-au făcut să ia această decizie.

Harry a dezvăluit atunci că familia sa a încetat să îl mai susţină financiat din primul trimestru al anului 2020, că Prinţul Charles nu îi mai răspundea la telefon şi că au fost deranjaţi de faptul că Familia Regală nu a reacţionat la atacurile rasiste ale presei tabloide la adresa lui Meghan Markle.

×
Subiecte în articol: Meghan Markle Regele Charles
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close