Antena 3 Externe Melania Trump primește pantofi de la firma care încalţă criminali de război

Melania Trump primește pantofi de la firma care încalţă criminali de război

06 Dec 2016   •   18:59
Melania Trump primește pantofi de la firma care încalţă criminali de război

O companie bosniaco-sârbească ce i-a făcut pantofi Melaniei Trump, soția lui Donald Trump, va furniza încălțăminte și unor foști comandanți din Războaiele Iugoslave, condamnați pentru genocid și crime împotriva umanității, scrie Click.

Firma de pantofi Bema a intrat în atenția publicului internațional după ce a oferit viitoarei prime-doamne a Statelor Unite o elegantă pereche de pantofi. Acum, aceeași companie le va oferi pantofi și criminalilor de război din fosta Iugoslavie, condamnați de Curtea Penală Internațională, informează Balkaninsight.com.

Marinko Umicevic este directorul tehnic al companiei Bema și cel care a declarat public că le va da celor patru condamnați sârbo-bosnieci și celor cinci condamnați croați câte o pereche de pantofi. Printre norocoși se află și Ratko Mladic, fostul comandan-șef al trupelor bosniaco-sârbești timpul războiului din Bosnia, dar și Radovan Karadzic, liderul sârbilor din Bosnia, din aceeași perioadă. ratko și alți condamnați au cerut pantofi obișnuiți, dar cu dantelă, în timp ce Karadzic vrea mocasini.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close