Antena 3 CNN Externe Menajera din procesul DSK: "Am aflat de la televizor că e şeful FMI. Trebuie să facă închisoare!"

Menajera din procesul DSK: "Am aflat de la televizor că e şeful FMI. Trebuie să facă închisoare!"

Menajera din procesul DSK: "Am aflat de la televizor că e şeful FMI. Trebuie să facă închisoare!"
Sursa foto: Foto: Videonews
26 Iul 2011   •   11:22

Presupusa victimă a lui Dominique Strauss-Kahn s-a destăinuit în faţa presei. Menajera de 32 de ani originară din Guineea  a prezentat varianta ei, într-un interviu acordat unei televiziuni americane. Tânăra susţine că fostul director FMI trebuie să facă închisoare, pentru că a agresat-o sexual.

"Am spus: "Îmi pare rău!" Şi am întors capul. El a venit la mine, mi-a pus mâinile pe sâni şi a răspuns: "Nu! Nu trebuie să-ţi pară rău!" I-am spus: Opriţi-vă, nu vreau să-mi pierd slujba!"

Aşa ar fi început scandalul, susţine Nafissatou Diallo sau Nafi, cum îi spun prietenii. Tânăra spune că a apărut în faţa camerei video pentru a convinge lumea că Dominique Strauss-Kahn e vinovat.

Femeia spune că a aflat de la televizor că bărbatul din camera de hotel e directorul FMI. Pe de altă parte, avocaţii lui Strauss-Kahn au calificat interviul drept un circ.

 


Iniţial, procurorii au crezut versiunea tinerei. Dar acum se gândesc chiar să renunţe la cazul împotriva lui Strauss-Kahn, pentru că tânăra a omis unele detalii pe parcursul anchetei.

Următoarea înfăţişare la tribunal a lui Dominique Strauss Kahn va fi pe 1 august

×
Subiecte în articol: menajera Dominique Strauss Kahn
Parteneri
Daniel Baciu, mesaj pentru toți pensionarii români
x close