Antena 3 CNN Externe Mergea pe stradă și vorbea la telefon, dar câteva secunde mai târziu a avut parte de clipe îngrozitoare! Tânăra a început să plângă de durere - VIDEO

Mergea pe stradă și vorbea la telefon, dar câteva secunde mai târziu a avut parte de clipe îngrozitoare! Tânăra a început să plângă de durere - VIDEO

Mergea pe stradă și vorbea la telefon, dar câteva secunde mai târziu a avut parte de clipe îngrozitoare! Tânăra a început să plângă de durere - VIDEO
Sursa foto: Foto:Pixabay.com
02 Dec 2017   •   10:00

O tanara din China, care purta tocuri foarte inalte se plimba pe o straduta si a profitat de clipele libere pentru a vorbi la telefon.

Femeia era concentrata pe discutia pe care o purta la telefon, asa ca nu s-a uitat foarte bine ca are in fata o gaura de canal. Dupa doar o miscare gresita, ea a reusit sa isi blocheze piciorul in gratiile acelui canal.

Nimeni nu isi poate explica insa cum s-a putut intampla asa ceva. Asta deoarece spatiul dintre gratii era unul destul de restrans si ea ar fi trebuit sa isi forteze piciorul, fiind aproape imposibil sa pice pur si simplu.

Totusi, femeia care vorbea la telefon a fost ajutata intr-un timp scurt de catre trecatori, iar mai multi barbati au incercat sa o elibereze din gratiile canalului.

La inceput insa „misiunea” de salvare a trecatorilor a parut una imposibila, dar cu ajutorul unor unelte imprumutate de la un magazin din apropiere, barbatii au reusit sa o scape pe acea tanara din gratiie in care isi blocase piciorul.

De asemenea, in imaginile pe care martorii le-au realizat poate fi vazut cum piciorul femeii care vorbea la telefon era prins pana aproape de genunchi si a putut fi scos cu o ranga, informeaza thesun.co.uk.

Aceasta si-a fi putut pierde membrul din cauza faptului ca nu ii mai circula sangele asa cum trebuie, iar cateva minute in plus i-ar fi fost fatale. A avut insa mare noroc ca a fost observata in timp util, cand incepuse sa planga de durere.

×
Subiecte în articol: gratii tocuri tanara China
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close