Antena 3 CNN Externe Mesaj de adio emoţionant. Un adolescent de 17 ani îşi ia la revedere de la lume

Mesaj de adio emoţionant. Un adolescent de 17 ani îşi ia la revedere de la lume

Mesaj de adio emoţionant. Un adolescent de 17 ani îşi ia la revedere de la lume
Sursa foto: foto: YouTube
16 Mai 2012   •   17:55

Un adolescent din Australia care a suferit al doilea transplant de inimă ce a eşuat, a postat pe internet un mesaj emoţionant de adio. El le cere prietenilor şi familiei să nu plângă pentru el şi să se bucure de viaţă aşa cum a făcut-o şi el.

"Salut. Am nişte veşti proaste. Vreau să vă spun tuturor. Transplantul de inimă este respins cronic şi nu voi mai fi aici pentru cât am crezut. Dar vreau să spun că a fost o călătorie pe cinste şi nu am regrete. Trăiţi viaţa la maxim pentru că nu se ştie ce o să se întâmple. Vreau să mulţumesc familiei mele şi prietenilor care au fost alături de mine toată viaţa. Vă rog să nu plângeţi, eu o să fiu în regulă. Îmi veţi lipsi foarte mult. Vă iubesc pe toţi. Ştiu că sunt veşti proaste, dar am şi veşti bune. Acum am o prietenă, o cheamă Maddy şi sunt foarte fericit, nimic nu mă poate doborî. Sper să fi lăsat urme în inimile voastre pentru că o să-mi lipsiţi şi vă iubesc foarte mult. Pa... Dragoste din partea lui Shaun".

Videoclipul a fost vizionat de mai mult de 1,3 milioane de oameni, iar Shaun şi-a îndeplinit în ultimele zile din viaţă multe dorinţe.



Videoclipul trebuia să fie postat numai pe Facebook pentru prietenii lui, însă din greşeală a ajuns pe Youtube.

După postarea filmului, Shaun a fost invitat într-i emisiune televizată, unde l-a întâlnit pe jucătorul lui preferat de fotbal australian.

Maddy, iubita lui, este o fată care suferă de aceeaşi afecţiune ca şi el. Relaţia lor a început doar de şapte luni, însă băiatul a declarat: "Cel mai greu lucru pentru mine e să o părăsesc pe ea, să ştiu că nu mă voi căsători cu ea. Nu vom avea copii împreună, nu vom îmbătrâni împreună. Asta mă întristează".

Tatăl său a declarat că este mândru de fiul său, dar este devastat pentru că îl va pierde. "Mă rog să fie rapid. Nu vreau să sufere. Niciun părinte nu ar trebui să-şi îngroape fiul. Dar el iubeşte viaţa şi vrea ca şi noi să facem la fel. Nu vrea să plângem pentru el. Sunt supărat pe viaţă. Mă întreb de ce această persoană minunată este luată de lângă mine, de lângă familia lui, din această lume. Dar nu vrea ca eu să plâng. Vrea să ştie că eu voi fi bine", a spus Cameron Wilson-Miller.

×
Subiecte în articol: adolescent YouTube videoclip
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close