Antena 3 CNN Externe Mesajul emoționant scris de soția lui Aleksei Navalnîi. Fotografia care i-a întristat pe urmăritori

Mesajul emoționant scris de soția lui Aleksei Navalnîi. Fotografia care i-a întristat pe urmăritori

La două zile după ce Aleksei Navalnîi a murit în închisoarea din Siberia, soția acestuia a publicat o fotografie emoționantă pe rețelele sociale.

Mesajul emoționant scris de soția lui Aleksei Navalnîi. Fotografia care i-a întristat pe urmăritori
Sursa foto: Iulia Navalnîi | Instagram
de Redacția Antena 3 CNN    |    18 Feb 2024   •   21:34

Aleksei Navalnîi, cel mai aprig opozant intern al președintelui rus Vladimir Putin, a căzut inconștient și a murit, vineri, după o plimbare în închisoare, unde își ispășea o pedeapsă de trei decenii.

La două zile după ce Navalnîi a murit, soția sa, Iulia, a publicat o primă fotografie pe rețelele sociale, alături de un scurt mesaj.

"Te iubesc!", a scris Iulia Navalnîi, în dreptul fotografiei în care apare alături de soțul ei.

Cei doi s-au căsătorit în anul 2000 și au împreună doi copii, Daria și Zakhar.

View this post on Instagram

A post shared by Юлия Навальная (@yulia_navalnaya)

După anunțul că Aleksei Navalnîi a murit în închisoarea din Siberia, soția acestuia, aflată la conferința de securitate de la Munchen, a transmis un mesaj prin care a cerut ca Vladimir Putin să fie tras la răspundere.

”Vreau ca Putin și toți cei din jurul lui, prieteni, guvernul său, să știe că vor purta responsabilitatea pentru ceea ce au făcut țării noastre, familiei mele și soțului meu. Iar această zi va veni foarte curând.

Și vreau să fac apel către întreaga comunitate mondială, către toți oamenii din această sală, din întreaga lume, pentru ca împreună să ne unim și să învingem acest rău, să învingem regimul oribil care se află acum în Rusia.

Atât acest regim, cât și Vladimir Putin, trebuie să poarte responsabilitatea personală pentru toate acele lucruri teribile pe care le fac țării mele, țării noastre, Rusiei, în ultimii ani”, a declarat Iulia Navalnîi, la conferința de la Munchen.

×
Subiecte în articol: Iulia Navalnîi Aleksei Navalnîi
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close