x close

Mesaj incredibil al președintelui Donald Trump: "Milioane de voturi au fost ilegale"

de G.S.    |    28 Noi 2016   •   09:33
Mesaj incredibil al președintelui Donald Trump: "Milioane de voturi au fost ilegale" 416 Foto: Facebook / Donald J. Trump

Donald Trump a câștigat alegerile prezidențiale din Statele Unite, dar discursul său încă nu a fost șlefuit, după cum se demonstrează într-un mesaj publicat recent de președintele ales al Statelor Unite, pe Twitter.

“În plus față de câștigarea Colegiului Electoral la o diferență foarte mare, am câștigat și votul popular, dacă scoatem din calcul milioanele de oameni care au votat ilegal”, a scris Trump, pe Twitter.

Până în acest moment, nu există dovezi care să susțină teoria lui Donald Trump, conform căreia în cadrul scrutinului ar fi existat ilegalități.

Republicanul se pare că ar fi fost iritat de demersul inițiat în trei state, de renumărare a voturi-47200.html">voturilor înregistrate în scrutin.

Chiar Trump a susținut, în timpul campaniei prezidențiale, că votul urmează să fie “aranjat”.

Trump a atacat echipa de campanie a lui Hillary Clinton pentru demersul de a renumăra voturi-47200.html">voturile și insistă că, de fapt, diferențele sunt la nivel de milioane de voturi-47200.html">voturi, în favoarea sa.

Citeşte mai multe despre:

donald trump voturi Alegeri SUA ilegal scrutin vot
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati