Antena 3 CNN Externe La 6 ani, a aruncat împreună cu mama lui o sticlă cu un mesaj în mare. 24 de ani mai târziu, după ce și-a pierdut mama, sticla și-a găsit drumul înapoi

La 6 ani, a aruncat împreună cu mama lui o sticlă cu un mesaj în mare. 24 de ani mai târziu, după ce și-a pierdut mama, sticla și-a găsit drumul înapoi

Un băiețel în vârstă de 6 ani a aruncat împreună cu mama lui o sticlă ce purta un mesaj înăuntru în mare. 24 de ani mai târziu, sticla a revenit la proprietarul de drept.

La 6 ani, a aruncat împreună cu mama lui o sticlă cu un mesaj în mare. 24 de ani mai târziu, după ce și-a pierdut mama, sticla și-a găsit drumul înapoi
Sursa foto: Twitter/Daily Mail
de Alexandra Ionescu    |    14 Oct 2021   •   18:51

Alex Melling, în vârstă de 30 de ani a văzut pe Facebook un post care i-a atras atenția. Acolo era trecută adresa unde a locuit în copilărie împreună cu părinții, și numele lui.

Mama acestuia, Valerie, care a murit de cancer când Alex avea doar 17 ani, a scris un bilet în care îl menționa pe fiul ei, l-a pus în sticlă, și l-a aruncat în mare.

Sticla a fost descoperită pe o plajă de Rex Winter și familia acestuia.

Alex nu își mai amintește momentul decât foarte vag. ” Deși nu știu exact unde eram atunci, faptul că am citit cuvintele scrise de mama mea, a fost foarte frumos. Fratele meu Daniel plângea, iar bunica era foarte emoționată. O să păstrez sticla și biletul alături de alte amintiri de la mama mea. Nu pot să cred”.

Rex Winter a spus că fiul și fiica sa au găsit sticla pe o plajă din Scoția. El a scris pe Facebook: ”Vara aceasta, copiii mei au găsit un mesaj într-o sticlă. Pare să fie vechi, și scris de un copil, pe nume Alex care a lăsat o adresă din Hindley. Nu există alte informații.

Fiica mea i-a scris lui Alex pe adresa din bilet în urmă cu ceva timp, dar nu a primit niciun răspuns. Probabil că s-a mutat.

Nu știu dacă sticla are 5 sau 30 de ani, dar sunt sigur că Alex ar fi interesat să afle unde a ajuns.

Alex citește asta? Sau știe cineva unde ar putea să fie Alex?”

Alex care s-a mutat de la adresa respectivă când avea 12 ani a răspuns prin intermediul Facebook.

Mesajul era scris pe spatele unei invitații de la ziua de naștere a unui copil: Dacă găsiți acest mesaj, vă rog să i-l înapoiați lui Alex care locuiește în Hindley”. 

×
Subiecte în articol: Scotia mesaj mesaj sticla
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close