Antena 3 CNN Externe Mesaje impresionante din toată lumea după moartea lui Pele. Gică Hagi: "A fost și va rămâne Unic!”

Mesaje impresionante din toată lumea după moartea lui Pele. Gică Hagi: "A fost și va rămâne Unic!”

Numeroși fotbaliști celebri, lideri de instituții și politicieni de rang înalt au transmis mesaje după moartea celebrului Pelé. Messi, Ronaldo, Mbappé, Infantino și Macron sunt printre cei care au transmis primele mesaje pe rețelele de socializare.

Mesaje impresionante din toată lumea după moartea lui Pele. Gică Hagi: "A fost și va rămâne Unic!”
Sursa foto: Hepta
de Claudia Popovici    |    29 Dec 2022   •   23:15

Primele mesaje au venit de la marii fotbaliști ai lumii.

„Odihnește-te în pace”, a transmis proaspătul campion mondial, argentinianul Leo Messi.

„Profunde condoleanțe întregii Brazilii și, în special, familiei domnului Edson Arantes do Nascimento. Un simplu „la revedere" de la eternul rege Pelé nu va fi niciodată suficient pentru a exprima durerea care cuprinde întreaga lume a fotbalului în acest moment. O sursă de inspirație pentru atâtea milioane de oameni, o referință de ieri, de azi, dintotdeauna. Afecțiunea pe care mi-a arătat-o mereu a fost reciprocă în toate momentele pe care le-am împărtășit, chiar și la distanță. Nu va fi uitat niciodată, iar amintirea lui va dăinui veșnic în fiecare dintre noi, iubitorii de fotbal. Odihnește-te în pace, rege Pelé”, au fost cuvintele lui Cristiano Ronaldo.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

„Regele fotbalului ne-a părăsit, dar moștenirea sa nu va fi uitată niciodată. Odihnește-te în pace, rege”, a scris francezul Kylian Mbappé.

Și șeful FIFA, Gianni Infantino, a transmis un mesaj: „Pelé: Nemuritor-întotdeauna cu noi”

Printre primii politicieni care au transmis condoleanțe a fost președintele Franței, Emmanuel Macron. El a scris un mesaj în limbile franceză și portugheză: „Jocul. Regele. Eternitatea”

Gică Hagi, mesaj emoţionant după moartea lui Pele

„O zi tristă pentru fotbalul mondial, care astăzi a pierdut poate cea mai importantă personalitate. A fost un model pentru mine de cum a jucat, a iubit și respectat fotbalul. A fost și va rămâne Unic. Condoleanțe familiei, cu stimă și respect. Gheorghe Hagi”, se arată în comunicatul remis de Farul Constanța prin intermediul rețelelor de socializare.

Pelé a murit la un spital din Brazilia fiind înconjurat de familie

Edson Arantes do Nascimento cunoscut ca Pelé, a murit joi la vârsta de 82 de ani. El este considerat regele brazilian al fotbalului, după ce a câștigat un număr record de trei Cupe Mondiale. De asemenea, este considerat a fi cel mai mare jucător din toate timpurile.

Pelé primea tratament pentru cancer de colon din 2021. A fost spitalizat de mai multe ori și luna trecută a revenit în spital din cauza mai multor afecțiuni.

×
Subiecte în articol: Pele mesaje Lionel Messi
Parteneri
Record de viteză pe un drum naţional din România
x close