Antena 3 CNN Externe Mesaje şi imagini şocante la televiziunea publică din Rusia: "Soldaţii ucraineni au răstignit un copil de 3 ani sub ochii mamei". Care este de fapt ADEVĂRUL

Mesaje şi imagini şocante la televiziunea publică din Rusia: "Soldaţii ucraineni au răstignit un copil de 3 ani sub ochii mamei". Care este de fapt ADEVĂRUL

Mesaje şi imagini şocante la televiziunea publică din Rusia: "Soldaţii ucraineni au răstignit un copil de 3 ani sub ochii mamei". Care este de fapt ADEVĂRUL
de O.P.    |    14 Iul 2014   •   12:17

Jurnaliștii ruși ne-au obisnuit deja cu povestile șocante despre "atrocitățile" comise de armata ucraineana. Dar reportajul recent transmis la ora de maxima audienta de postul public de televiziune a atins noi culmi. De data aceasta eroul unul alt "horror' ucrainean a fost un băiețel de trei ani, pe care "fascistii" l-au răstignit public chiar sub ochii mamei sale.
Detaliile execuției publice comise de armata ucraineana au fost subiectul unei relatari din partea unei refugiate din Slavyansk, transmisa la ora de maxima audienta de postul public TV din Rusia (Perviy Kanal).

Televiziunea publica a informat zeci de milioane de telespectatori din Rusia ca un copil de 3 ani a fost răstignit, iar intreg corpul acestuia a fost crestat cu cutitul pentru ca moartea sa fie lenta si dureroasa, scrie incomemagazine.ro.

Galina Pyshnyak, cea care relateaza povestea, a fost prezentata drept mama a patru copii care s-a refugiat din orasul Slavyansk de groaza "fascistilor" ucraineni. 

O ancheta intrerprinsa de jurnalistul de la "Novaya Gazeta", Evgheni Feldman, a aratat ca, in realitate, femeia este soția unuia dintre rebelii inarmati ai auto-proclamatei republici Donetk si ca intreaga poveste a fost inventata (relatarea se bazeaza doar pe interviul femeii, fara nicio alta proba sau martori).

Liderul opoziției din Rusia, Alexei Navalny, declara ca postul public de televiziune ar trebui dat in judecata. Acesta a scris pe pagina sa de Facebook:  "Nebuni perverși (despre postul public de televiziune n.r.). Au luat-o razna de tot de au venit cu această poveste..."- a spus Navalny.

×
Subiecte în articol: crime
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close