Antena 3 CNN Externe Internetul vuiește după ce s-a observat ASTA. Mesajul ascuns transmis de soții Clinton în timpul discursului de miercuri

Internetul vuiește după ce s-a observat ASTA. Mesajul ascuns transmis de soții Clinton în timpul discursului de miercuri

Internetul vuiește după ce s-a observat ASTA. Mesajul ascuns transmis de soții Clinton în timpul discursului de miercuri
Sursa foto: foto: Agerpres
10 Noi 2016   •   17:31

Retelele din social media au fost bombardate cu remarci in privinta tinutei pe care Hillary Clinton a purtat-o la discursul tinut dupa pierderea alegerilor, anunta Yahoo, preluat de b1.ro.

Un numar mare de utilizatori din social media au luat la interpretat tinuta acesteia si au incercat sa desluseasca mesajele ascunse pe care Hillary incearca sa le trimita prin aceasta.

Stilul lui Hillary Clinton de-a lungul alegerilor nu a scapat neobservat si a fost adesea analizat, semnatura sa vestimentara fiind pantalonii.
Fosta candidata la presedintia americana a purtat un sacou negru cu margini mov, o bluza mov si pantaloni negri, iar sotul s-a asortat cu ea si a purtat un costum negru la care a inclus si o cravata mov.

Unii considera alegerea culorilor negru si violet un semn de doliu, in unele religii si culturi aceste culori fiind adesea asociate cu procesul de doliu.

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close