Antena 3 CNN Externe Mesajul cutremurător al jurnalistei BBC, răpusă de cancer, pentru fiul său. „Accept fiecare îmbrățișare și încerc să nu-i arăt că mi se sfâșie inima”

Mesajul cutremurător al jurnalistei BBC, răpusă de cancer, pentru fiul său. „Accept fiecare îmbrățișare și încerc să nu-i arăt că mi se sfâșie inima”

Mesajul cutremurător al jurnalistei BBC, răpusă de cancer, pentru fiul său. „Accept fiecare îmbrățișare și încerc să nu-i arăt că mi se sfâșie inima”
06 Sep 2018   •   13:52

Rachael Bland, prezentatoarea BBC Radio 5 care s-a stins din viață la 40 de ani din cauza cancerului, a lăsat în urmă memorii pentru fiul ei, Freddie.

Știind că nu mai are prea mult de trăit, Rachael a lăsat în urmă un mesaj, pe care fiul ei, în vârstă de trei ani, să îl poată citi mai târziu, atunci când va crește mai mare. 

„Când ești în poziția mea și știi că te apropii de sfârșitul vieții, cu un soț pe care îl adori și un fiu de trei ani pe care îl iubești atât de mult încât, dacă te uiți prea mult la el, inima ta ar putea să explodeze, ai nevoie de două lucruri majore ca să poți face față. Speranță. Și negare. Dacă ar fi să-mi exprim sentimentele legate de faptul că îl las în urmă pe prețiosul, frumosul meu Freddie, nu aș fi capabilă să mă bucur de restul vieții mele pe Pământ. 

Așa că le păstrez doar pentru mine, accept fiecare îmbrățișare, strângere la piept, fiecare „Te iubesc, mami” și încerc să nu-i arăt că mi se sfâșie inima. 

Ideea este că, fiind atât de mic, vreau să-și amintească de mine într-un anume fel. Cartea pe care am scris-o și aceste daruri și notițe să-l lase cu imaginea mea toată viața. Și în acest fel să fie sigur de cât de mult îl iubesc”, scrie în mesajul emoționant scris de Rachel Bland înainte de a muri, potrivit DailyMail

Jurnalista scrisese în urmă cu puțin timp, pe Twitter, că mai are de trăit doar câteva zile. Aceasta aflase că suferă de cancer la sân în anul 2016. 

×
Subiecte în articol: cancer fiul
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close