Antena 3 CNN Externe Mesajul emoționant al unui tată, care nu mai avea mult de trăit, pentru copiii săi. „Nu îi voi vedea niciodată la școală, în uniformă, nu voi fi acolo să-i sărut când se lovesc...”

Mesajul emoționant al unui tată, care nu mai avea mult de trăit, pentru copiii săi. „Nu îi voi vedea niciodată la școală, în uniformă, nu voi fi acolo să-i sărut când se lovesc...”

Un tată aflat pe patul de spital a lăsat un mesaj deosebit de emoționant pentru cei trei copii ai lui.

Mesajul emoționant al unui tată, care nu mai avea mult de trăit, pentru copiii săi. „Nu îi voi vedea niciodată la școală, în uniformă, nu voi fi acolo să-i sărut când se lovesc...”
Sursa foto: foto- Pexels
de Claudia Simion    |    16 Sep 2019   •   23:57

Adam Cattermole, de 36 de ani, a fost diagnosticat cu cancer intestinal în fază terminală. Știind că nu mai avea mult de trăit, bărbatul a scris o postare pe blogul său dedicată copiilor săi: Harry (6 ani), Jacob (4 ani) și Rosie (17 luni), potrivit DailyMail

Pentru cei doi băieți ai lui a scris: „Sper că vor crește și vor deveni niște bărbați geniali”

Cât despre Rosie, bărbatul se temea că e prea mică ca să-și mai aducă aminte de el peste ani. „Mi-aș dori să o văd când începe școala, să o văd în uniformă. Aș vrea să o văd fiind iubită, poate măritată”. 

„Nu îi voi vedea niciodată în spectacolele de la școală, nu îi voi privi practicând un sport sau să le bandajez genunchiul când vor cădea, să-i sărut când se lovesc, să le văd prima prietenă, să fiu acolo pentru ei la prima despărțire, să sar în sus de bucurie când vor primi rezultatele la examene, să-i văd la universitate, la primul lor job, la lecțiile de condus, să le cumpăr prima mașină. Nu voi apuca toate acestea. Mă apucă plânsul când scriu asta și când îi aud de la parter”, a mai scris Adam. 

În tot acest timp, soția lui, Emma, a început o campanie de strângere de fonduri pentru ca viața lui Adam să poată fi prelungită. 

 

 

×
Subiecte în articol: harry copii
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close