Antena 3 CNN Externe Mesajul lui Papa Francisc de Crăciun: "Să ne rugăm la Domnul pentru pace în Ierusalim și în întreaga Țară Sfântă" (VIDEO)

Mesajul lui Papa Francisc de Crăciun: "Să ne rugăm la Domnul pentru pace în Ierusalim și în întreaga Țară Sfântă" (VIDEO)

Mesajul lui Papa Francisc de Crăciun: "Să ne rugăm la Domnul pentru pace în Ierusalim și în întreaga Țară Sfântă" (VIDEO)
Sursa foto: foto: Agerpres
25 Dec 2017   •   16:55

Papa a susținut un discurs de Crăciun din balconul central al Bazilicii Sfântul Petru din Roma pentru a lansa un apel global la pace. Acesta spune că ar trebui să înceapă cu rezolvarea conflictului israeliano-palestinian. 

"Vânturile războiului suflă în lumea noastră și un model învechit de dezvoltare continuă sa producă un declin uman, social și ecologic", a declarat papa Francisc.

"Crăciunul ne invită să ne concentrăm pe semnalele transmise de Iisus și să Il recunoaștem în chipurile copiilor, în special ale acelora pentru care, la fel ca în cazul lui Iisus, nu există niciun loc în casă", a mai spus Papa, conform ziare.com

"Să ne rugăm la Domnul pentru pace în Ierusalim și în întreaga Țara Sfântă. Să ne rugăm ca dorința de a relua dialogul va avea caștig de cauză în rândul tuturor taberelor implicate, pentru a se ajunge la o soluție negociabilă ce va permite coexistența pacifistă a două state, israelian și palestinian", a afirmat Papa.

×
Subiecte în articol: Crăciun roma pace
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close