Antena 3 CNN Externe Mexic. Doi tineri găsiţi spânzuraţi pe un pod, în războiul traficanţilor de droguri

Mexic. Doi tineri găsiţi spânzuraţi pe un pod, în războiul traficanţilor de droguri

Mexic. Doi tineri găsiţi spânzuraţi pe un pod, în războiul traficanţilor de droguri
Sursa foto: Foto: Antena 3
05 Aug 2011   •   14:49

Doi tineri au fost spânzuraţi de un pod şi împuşcaţi în cadrul noului război al drogurilor care zguduie Mexicul. Poliţia a mai găsit şi cadavrele ciopârţite ale altor doi membri ai bandelor în cea mai recentă serie de descoperiri macabre. De la începutul acestui an peste 700 de persoane au fost ucise în confruntările dintre bandele de traficanţi din Mexic.

Oraşul Monterrey din Mexic este şocat de descoperirea cadavrelor a doi tineri spânzuraţi cu capul în jos de un pod. Războiul dintre bandele traficanţilor de droguri din statul sud-american pare să nu mai aibă sfârşit. Victimele au fost mai întâi atârnate de pod şi abia apoi au fost executate cu focuri de armă, conform martorilor.

La începutul săptămânii, lângă autostrada spre Monterrey au fost descoperite cadavrele ciopârţite ale altor doi traficanţi de droguri. Bilanţul victimelor din cadrul acestui război dintre bande a atins în acest an cifra de 700 de morţi.

Structurile de securitate au reuşit să identifice şi să aresteze patru poliţişti care în schimbul banilor furnizau informaţii traficanţilor de droguri.

Autorităţile mexicane au reuşit luna trecută să realizeze câteva arestări ale liderilor grupării Zetas, ceea ce a stârnit un nou val de violenţă.

×
Subiecte în articol: Mexic droguri traficanti morti
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close