Antena 3 CNN Externe Mexic. Mai multe persoane din cultul "La Santa Muerte" au fost arestate după ce au ucis doi copii şi o femeie

Mexic. Mai multe persoane din cultul "La Santa Muerte" au fost arestate după ce au ucis doi copii şi o femeie

Mexic. Mai multe persoane din cultul "La Santa Muerte" au fost arestate după ce au ucis doi copii şi o femeie
Sursa foto: Foto: taringa.net
01 Apr 2012   •   15:25

Opt persoane au fost arestate în nordul Mexicului, fiind acuzate de uciderea a doi băieţi în vârstă de 10 ani, dar şi a unei femei, în urma a ceea ce autorităţile locale consideră a fi un sacrificiu ritual, conform Jurnalul Naţional.

Procuratura din Sonora, un oraş din nord-vestul ţării i-a acuzat pe suspecţi de apartenenţă la cultul La Santa Muerte (Sfânta Moarte), unul care celebrează moartea şi care a cunoscut o ascensiune fulgerătoare, ajungând actualmente să aibă circa două milioane de adepţi.

Sângele victimelor este turnat împrejurul unui altar pe care se află idolul cultului, simbolizat de un schelet cu o coasă.

Jose Larrinaga, purtătorul de cuvânt al procuraturii Sonora, a declarat conform Daily Mail, că cea mai recentă crimă a fost comisă la începutul lunii martie, precedentele două consumându-se în 2009 şi 2010.

Cele trei cadavre au fost descoperite la locul de altar instalat la Nacozari, o comunitate minieră aflată la câteva zeci de kilometri de graniţa cu SUA.

×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close