Michael Jordan, reacție la protestele din SUA: Vocile noastre unite trebuie să facă presiuni asupra liderilor noștri

de Claudia Simion    |    01 Iun 2020   •   10:18
Michael Jordan, reacție la protestele din SUA: Vocile noastre unite trebuie să facă presiuni asupra liderilor noștri Facebook

Moartea lui George Floyd, un bărbat de culoare e 46 de ani care a fost ucis de un ofițer de poliție din SUA, a stârnit revoltă în rândul protestatarilor care continuă de zile întregi confruntările violente cu forțele de ordine.

Incidentul nu l-a lăsat indiferent nici pe marele baschetbalist american, Michael Jordan, care a mărturisit că susține lupta împotriva rasismului.

“Sunt profund întristat, sunt îndurerat și plin de furie. Simt și văd frustrarea fiecăruia. Am suportat destul! Sunt alături de cei care luptă împotriva rasismului și a violenței asupra persoanelor de culoare din țara noastră”, a spus fostul baschetbalist.

Michael Jordan îi încurajează pe protestatari să-și apere drepturile, dar să facă acest lucru într-un mod pașnic.

"Trebuie în continuare să ne exprimăm pașnic împotriva nedreptății și să ne cerem drepturile. Vocile noastre unite trebuie să facă presiuni asupra liderilor noștri pentru a schimba legile. Altfel, trebuie să ne folosim de votul nostru pentru a produce schimbările. Trebuie să fim împreună pentru a putea aduce dreptatea pentru toți”, a mai spus Jordan.

 

x close