Antena 3 CNN Externe Michael Moore îi îndeamnă pe tineri să voteze cu Obama, într-un film despre responsabilitatea votului

Michael Moore îi îndeamnă pe tineri să voteze cu Obama, într-un film despre responsabilitatea votului

Michael Moore îi îndeamnă pe tineri să voteze cu Obama, într-un film despre responsabilitatea votului
24 Sep 2008   •   12:04

Controversatul regizor Michael Moore şi-a lansat cel mai recent documentar al său gratuit, online, pentru a stimula în acest fel tinerii să voteze la alegerile prezidenţiale din noiembrie. Acest ultim film al lui Moore este în vizunea acestuia şi "un omagiu adus tinerilor alegători care vor salva această ţară de alţi patru ani de regim republican", scrie Reuters, menţionând că Moore i-a încurajat pe fanii săi să descarce şi să facă să circule în mediul online documentarul pentru a fi accesibil unor comunităţi cât mai numeroase.

Documentarul "Slacker Uprising" prezintă turneul efectuat de Moore în 62 de oraşe din state-cheie americane, în timpul alegerilor prezidenţiale din 2004, când regizorul a încercat să convingă tinerii să dea votului o şansă. "Acest documentar reprezintă integral un cadou pentru fanii mei. Ce sper să primesc în schimb este să se prezinte la urne, în noiembrie, un număr impresionant de tineri", a spus el.

"Slacker Uprising", care a avut un buget de două milioane de dolari, a fost finanţat de Michael Moore şi de Bob şi Harvey Weinstein, care deţin drepturile internaţionale pentru documentar. Purtătorul de cuvânt al lui Moore a precizat că nu s-a luat în calcul o lansare în cinematografe a documentarului, însă acesta va fi disponibil, din 7 octombrie, pe DVD, la preţ redus.

Varianta gratuită a filmului este disponibilă doar pentru locuitorii din Canada şi Statele Unite ale Americii şi poate fi descărcată de pe site-ul http://slackeruprising.com/.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Barack Obama
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close