Antena 3 CNN Externe Michael Slager: Cine este poliţistul care a împuşcat MORTAL un bărbatul de culoare neînarmat

Michael Slager: Cine este poliţistul care a împuşcat MORTAL un bărbatul de culoare neînarmat

Michael Slager: Cine este poliţistul care a împuşcat MORTAL un bărbatul de culoare neînarmat
Sursa foto: foto: DailyNews
10 Apr 2015   •   13:09

Michael Thomas Slager este în prezent deținutul numărul 0001514468, cu domiciliul în celula 1140B, la centrul de detenție Charleston County.

Dar, înainte de asta, ofiţerul în vârstă de 33 de ani, a lucrat pentru New Jersey, unde a servit în US Coast Guard, este căsătorit şi a devenit  ofiţer de poliţie în North Charleston, unde a avut două plângeri depuse împotriva sa, pe parcursul unei cariere de cinci ani.

Slager este acum cunoscut la nivel național ca ofițerul care a împuşcat şi ucis un bărbat afro-american, neînarmat. Primarul oraşului a anunțat că ofiţerul departamentului de poliție a fost concediat. Slager a fost acuzat de crimă pentru uciderea lui Walter Scott, în vârstă de 50 de ani.


Iată ce trebuie să ştii despre Slager:

A absolvit Liceul Lenape în Medford, NJ El şi a lucrat de asemenea ca şi chelner în Voorhees, conform Courier-Post.

Slager este căsătorit şi tatăl vitreg a doi copii. Soţia lui este însărcinată în opt luni gravidă. Statul va continua să plătească asigurări de sănătate epntru ea, până se naşte copilul, a declarat primarul din North Charleston ,Keith Summey.

Slager a aplicat pentru postul de ofițer de poliție în North Charleston, în ianuarie 2009, după ce a lucrat ca şi chelner. El este un veteran al US Coast Guard, în funcţa obţinută prin NBC. Scott este de asemenea, veterinar la Coast Guard.

Ofiţerul a fost angajat oficial şi a semnat un "Jurământ de birou", la 1 martie, 2010.

Polițistul recrut a fost descris ca fiind "entuziasmat" în timpul primei luni în care a lucrat ca şi organ al legii, şi-a "păstrat calmul" şi a dovedit "tactici de siguranță ca ofițer" în momentele în care s-a aflat sub presiune.

Un bărbat a susţinut că Slager a folosit un Taser pe el şi l-a arestat pentru nici un motiv, în timpul unei confruntări care a avut loc în septembrie 2013. Slager a fost acoperit în acest caz. "Ei nu mi-au spus niciodată cum au ajuns la concluzia aceasta. Niciodată," a spus Mario Givens, pentru Associated Press.

Slager a eşuat şi în cazul unei plângeri care trebuia raportată de poliție, în ianuarie 2015. Acuzațiile au fost susținute, dar este neclar dacă el a fost pedepsit, conform NBC.

Citeşte şi: VIDEO! MOTIVUL pentru care poliţistul l-a împuşcat pe bărbatul de culoare, surprins pe camerele de supraveghere

 

×
Subiecte în articol: politist SUA impuscat mortal
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close