Antena 3 CNN Externe Michelle Obama şi fiicele sale au luat prânzul într-un bufet dintr-un sat din Botswana

Michelle Obama şi fiicele sale au luat prânzul într-un bufet dintr-un sat din Botswana

Michelle Obama şi fiicele sale au luat prânzul într-un bufet dintr-un sat din Botswana
Sursa foto: Foto: INTACT Images/EPA
26 Iun 2011   •   14:42

Michelle Obama a cucerit inimile locuitorilor din Botswana, la finalul turneului său oficial prin Africa.

Prima Doamnă şi fiicele sale s-au oprit să ia masa de prânz într-un modest bufet sătesc, spre bucuria localnicilor care nu au mai primit niciodată o vizită atât de însemnată.

Puţină lume auzise, până acum, de Mochudi, un sat prăfuit situat la vreo 30 de kilometri de capitala Botswanei. Şi, cu siguranţă, localnicii nu se aşteptau să o vadă printre ei pe Michelle Obama, soţia celui mai puternic şef de stat de pe planetă.

Coloana oficială s-a oprit la bufetul sătesc din Mochudi în drum spre o rezervaţie naturală, unde Prima Doamnă a Americii, fiicele şi nepoţii urmau să vadă girafe, elefanţi, zebre şi alte animale. Dar foamea şi-a spus cuvântul şi Michelle a cumpărat câteva plăcinţele şi cartofi prăjiţi, după care şi-a continuat drumul. Totul în faţa localnicilor uluiţi, care se adunaseră ca la spectacol.

Prima Doamnă, care revine astăzi în Statele Unite, s-a aflat în Africa pentru a promova, între altele, un stil de viaţă sănătos pentru tineri. De bună seamă, mâncărurile servite în sat corespund pe deplin normelor sale dietetice.

 

×
Subiecte în articol: michelle obama africa SUA
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close