Antena 3 Externe Michelle Obama: Soţul meu s-a lăsat de fumat

Michelle Obama: Soţul meu s-a lăsat de fumat

09 Feb 2011   •   10:28
Michelle Obama: Soţul meu s-a lăsat de fumat

Preşedintele american, Barack Obama, s-a lăsat, în sfârşit de fumat. După mai multe tentative eşuate, liderul de la Casa Albă a reuşit în cele din urmă să renunţe la ţigări.

Informaţa a fost confirmată chiar de prima doamnă a Americii, Michelle Obama, care spune că soţul ei nu a mai aprins o ţigară de aproape un an. "Da, el a reuşit", a spus Michelle Obama reporterilor prezenţi la Casa Albă, când a fost întrebată dacă soţul ei a reuşit ceea ce milioane de americani se pare că nu sunt în stare.

Preşedintele Statelor Unite era fumător încă din adolescenţă şi a încercat în mod repetat să renunţe la acest viciu, de-a lungul anilor. Până acum însă, nu a avut succes. De data asta, se pare că a reuşit, cu ajutorul gumei cu nicotină şi cu sprijinul soţiei sale. Michelle l-a convins că nu poate fi un preşedinte fumător, iar dacă vrea să aibă succes şi credibilitate în această functie, trebuie să renunţe la ţigări.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close