Antena 3 CNN Externe Microbuz cu români, distrus în Cehia de un camion. O româncă a murit, iar alții șapte se luptă să supraviețuiască

Microbuz cu români, distrus în Cehia de un camion. O româncă a murit, iar alții șapte se luptă să supraviețuiască

Un microbuz cu români a fost implicat într-un accident foarte grav pe o șosea din Cehia. Microbuzul a fost distrus de un TIR.

Microbuz cu români, distrus în Cehia de un camion. O româncă a murit, iar alții șapte se luptă să supraviețuiască
de Claudia Simion    |    17 Iun 2020   •   09:20

O româncă a murit, iar alte șapte persoane au fost rănite, patru dintrele ele fiind în stare gravă. Două au intrat în comă.

Accidentul a avut loc marți, în jurul prânzului, după ce un camion a intrat în microbuz, la granița cu Germania. În microbuz se aflau opt români.

"Există șapte răniți la fața locului. Unul dintre oameni nu a supraviețuit accidentului.", a declarat purtătorul de cuvânt al poliției, Dagmar Jiroušková, potrivit Tachovsky.

Trei răniți grav au fost transportați la spital au elicopterele. "Serviciul de salvare aeriană de la Líní a transportat un bărbat în stare critică pentru ventilația pulmonară controlată și celălalt într-o stare foarte gravă, dar conștient, la Spitalul Universitar Pilsen. Serviciul de salvare aeriană din Praga a transportat un bărbat în stare foarte gravă la spitalul din Motol.", a informat purtătorul de cuvânt al serviciului de salvare, Mária Svobodová.

×
Subiecte în articol: Cehia
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close