Antena 3 CNN Externe Polițiștii din Germania, șocați la verificarea unui microbuz cu români | Șofer beat și pasageri ascunși după butoaie cu varză murată

Polițiștii din Germania, șocați la verificarea unui microbuz cu români | Șofer beat și pasageri ascunși după butoaie cu varză murată

Polițiștii germani au rămas uimiți la cele văzute când au oprit să verifice un autobuz cu patru români. Șoferul era beat, iar unul dintre bărbați stătea ascuns după un butoi cu varză murată.

Polițiștii din Germania, șocați la verificarea unui microbuz cu români | Șofer beat și pasageri ascunși după butoaie cu varză murată
Sursa foto: pexels.com
de Redacția Antena 3 CNN    |    29 Mar 2024   •   22:30

"În timpul patrulei de rutină, ofițerul de serviciu Benno Zeisler a observat un microbuz alb parcat pe marginea drumului, în apropierea intersecției Kaiserlei. Aspectul exterior uzat și neîngrijit al vehiculului nu a fost singurul aspect care a atras atenția autorităților.

Geamurile din spate ale microbuzului erau acoperite cu bucăți de covor, iar pragurile masiv deformate și scurgerile de ulei vizibile au ridicat suspiciuni serioase în rândul forțelor de ordine", se arată într-un comunicat citat de publicația germană Frankfurter Neue Presse, conform Știri Diaspora

În timpul controlului, polițiștii au constatat că șoferul era băut, fapt dovedit în urma testelor care au arătat o alcoolemie de o concentrație de alcool în sânge de 0,72 la mie. În mașină, lângă conducătorul auto au mai fost descoperite două sticle de bere goale. 

Când polițista din echipaj a vrut să examineze compartimentul de marfă al dubei, în interior a găsit unelte, găleți de vopsea, adeziv pentru gresie și alte materiale, dar și un butoi mare, albastru, în spatele căruia stătea ascuns un bărbat. 

Microbuzul a fost verificat la o stație de inspecție tehnică, unde au fost constatate zece defecțiuni și un arc rupt. Expertul a stabilit că vehiculul reprezintă un adevărat pericol public și a decis să interzică circulația acestuia pe drumurile publice. 

Șoferul băut a primit o amendă de 273 de euro, precum și o sancțiune de 103,50 de euro pentru conducerea unui vehicul neconform și i s-au imputat, printre altele inspecția tehnică și cheltuielile cu remorcarea.

×
Subiecte în articol: poliție sofer beat roman in germania
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close