Antena 3 Externe Mii de Moși Crăciuni au alergat în scopuri caritabile la Madrid, în beneficiul celor afectați de erupția La Palma

Mii de Moși Crăciuni au alergat în scopuri caritabile la Madrid, în beneficiul celor afectați de erupția La Palma

de Cerasela Stafie    |    20 Dec 2021   •   10:05
Mii de Moși Crăciuni au alergat în scopuri caritabile la Madrid, în beneficiul celor afectați de erupția La Palma
Sursa foto: Twitter/ MARCA Polideportivo

Mii de oameni îmbrăcați în Moș Crăciun au participat la o cursă, la Madrid. Scopul a fost strângerea de fonduri în beneficiul celor afectați de erupția vulcanului La Palma.

Participanții au fost îmbrăcați în costumul clasic al Moșului, roșu cu alb. Aceștia au pornit în cursă, pe Paseo de la Castellana, un bulevard important care trece prin centrul capitalei Spaniei, însoțiți de un vârtej de zăpadă artificială.

Copiii sub 12 ani au purtat ținute vezi, de elfi. În schimb, unii dintre alergători au preferat să renunțe la pantalonii lungi, optând pentru unii scurți, mai potriviți pentru sport, scrie Reuters.

Unii dintre oameni purtau și măști de protecție, pentru a preveni răspândirea coronavirusului. ”'Trebuie să încerci să fii atent, în special în apropierea Crăciunului'', a spus Teresa, care a participat la cursă alături de colegii, toţi purtând măşti faciale.

Vulcanul din insula La Palma a început să arunce lavă încă din luna septembrie. Abia săptămâna trecută oamenii de știință au spus că există semne că erupția ar putea ajunge la sfârșit.

Între timp, mii de oameni au fost evacuați, cel puțin 2.910 de clădiri au fost distruse, iar plantațiile de banane au fost devastate.

×
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal
Parteneri
x close