Antena 3 CNN Externe Mila Kunis, actrița din Ucraina, a donat 3 milioane de dolari pentru a ajuta refugiații ucraineni

Mila Kunis, actrița din Ucraina, a donat 3 milioane de dolari pentru a ajuta refugiații ucraineni

Actrița Mila Kunis, de origine ucraineană, și soțul ei Ashton Kutcher vin în spijinul ucrainenilor aflaţi, de nouă zile deja, sub asediul brutal al ruşilor. Aceștia au anunțat că donează 3 milioane de dolari ca ajutor umanitar pentru victimele războiului din Ucraina.

Mila Kunis, actrița din Ucraina, a donat 3 milioane de dolari pentru a ajuta refugiații ucraineni
Sursa foto: Instagram/ Ashton Kutcher
de Andreea Ştefan    |    04 Mar 2022   •   13:31

Într-un videoclip postat pe Instagram, Mila Kunis și Ashton Kutcher au anunţat că intenţionează să trimită 3 milioane de dolari ca ajutor umanitar pentru victimele războiului.

Banii vor fi strânşi din donaţii.

Mila Kunis s-a născut în Ucraina, la Cernăuți, pe vremea când aceasta făcea parte din Uniunea Sovietică.

Familia ei a fugit pe când vedeta era copil și s-a stabilit în Los Angeles.

Mila Kunis: Astăzi, mai mult ca niciodată, sunt mândră să fiu ucraineancă.

Ashton Kutcher: Iar eu nu am fost niciodată mai mândru de căsnicia mea cu o ucraineancă.

Mila Kunis: Evenimentele desfășurate în Ucraina sunt devastatoare. Nu există loc în această lume pentru acest tip de atac nedrept împotriva umanității.

Ashton Kutcher: Asistăm la actele de curaj ale poporului în mijlocul căruia s-a născut, dar şi la nevoile celor care au ales să plece.

Mila Kunis: Ashton și cu mine am decis să donăm 3 milioane de dolari pentru Airbnb.org și Flexport.org prin GoFundMe.org, într-un efort de a strânge 30 de milioane de dolari”.

View this post on Instagram

A post shared by Ashton Kutcher (@aplusk)

”În timp ce asistăm la curajul ucrainenilor, suntem și martorii poverii inimaginabile a celor care au ales siguranța. Prin GoFundMe, această strângere de fonduri va oferi un impact imediat asupra refugiaților și eforturilor de ajutor umanitar. De acest fond vor beneficia Flexport.org și Airbnb.org, două organizații care sunt active pe teren, oferind ajutor imediat celor care au cea mai mare nevoie. Flexport.org organizează transporturi de materiale de ajutor către locurile de refugiați din Polonia, România, Ungaria, Slovacia și Moldova. Airbnb.org oferă locuințe gratuite, pe termen scurt, refugiaților care fug din Ucraina. A fi alături de Ucraina înseamnă a sprijini ucrainenii”, au transmis Ashton Cutcher și Mila Kunis alături de video-ul publicat pe Instagram.

×
Parteneri
Marius Budăi anunță o nouă creștere a salariilor în România!
x close